22.07.2016 15:23

Golfový tábor informace

Přeji hezký den.

Prázdniny nám letí jak voda a v pondělí začíná vašim dětem golfový tábor na golfovém hřišti na Čeladné. 

Tábor bude probíhat od pondělí 25.7. do pátku 29.7.
Program je cca od 9-16 hodin.
Děti pojedou na golfové hřiště autobusem, sraz je v 8:30 na autobusovém nádraří ve Frýdlantu n.O. a příjezd 16:10 také na autobusové nádraží. Děti můžete na hřiště také přivézt, prosíme jen o sdělení, že je sami přivezete, ať je u autobusu nečekáme :-)

Děti budou mít možnost, hlavně větší, také na golfovém hřišti celou dobu přenocovat přímo ve společenské místnosti v areálu. Prosíme také obratem o sdělení, kdo by chtěl na hřišti z dětí zůstat celý týden. Cena pro děti, které nocují, bude navýšena o poplatek za nocleh a večeři+snídani. Kdo bude chtít na hřišti nocovat, prosíme o doplacení 500 Kč.
Pro všechny děti plánujeme nocování ze čtvrtku na pátek, chceme si s nimi zahrát bojovku, soutěži a udělat malý výlet do okolí. Cena za tento jeden nocleh je již obsažena v platbě. Prosíme také o sdělení, kdo nebude nocovat, ať můžeme včas objednat stravu.

Na hřišti máme zajištěnou výuku golfových trenérů a to ve dvou blocích 9:30-11:30 a 13:00-15:00. Po celý den budou mít děti zajištěnou stravu - dopolední a odpolední svačinku, oběd přímo v golfovém areálu a pitný režim. Výuka bude probíhat za jakéhokoliv počasí, v případě deště mají k dispozici indoor golf a golfové simulátory.

V pátek odpoledne zveme všechny rodiče, ať se příjdou podívat, co se děti za celý týden naučily, bude pro ně nachystán malý turnaj. Předběžně vás zveme v pátek 29.7. od 13-14 hod., možná čas ještě upřesníme během týdne.

Co s sebou?
Sportovní oblečení vhodné na golfové hřiště a odpovídající počasí, vhodné obutí (tenisky), láhev na pití, malý batoh, pokrývku hlavy a pláštěnku v případě deště.
V případě noclehu děti budou potřebovat spacák, karimatku, hygienické potřeby (v areálu je k dispozici pro nás sprcha), pyžamo, ručník, plavky, náhradní oblečení, přezůvky do areálu. Zajištěna bude v areálu pro ně večeře a snídaně. Potřeby na spaní budou potřebovat všechny děti ze čtvrtku na pátek.

Dále potřebujeme při nástupu doplatit tábor, doplatit případný nocleh a kopii kartičky zdravotní pojisťovny + potvrzení o bezinfekčnosti (ke stažení na www.urosnicky.eu záložka tábory nebo jej budeme mít k dispozici na místě).

Na všechny děti se moc těšíme, věříme, že to bude pro všechny zážitek a v případě doplnění nebo nejasností volejte nebo pište.

V pondělí naviděnou :-)
Vaše Rosničky

—————

Zpět