26.08.2015 12:40

Kurzy šití s dárkem pro začátečníky i pokročilé s možností hlídání dětí. 1 x za 14 dní. Začínáme ve čtvrtek 17. ZÁŘÍ

Srdečně vás zveme na Kurzy šití pro začátečníky i pokročilé.  Začínáme ve čtvrtek 17. září nebo naplnění kurzu.  Kurz bude probíhat pravidelně 1 x za 14 dní ve čtvrtek od 9:00 do 12:00. V dopoledních hodinách od 8:00 do 12:00 je možné také využít službu hlídání dětí. Více informací v odkazu "Hlídání dětí".

 

 

Navíc tentokrát pro vás lektorka připravila novinku a dárek zároveň. Při platbě 10ti lekcí předem, získáváte 5 x 30 minut před lekcí zdarma. V těchto lekcích vám lektorka ukáže některé vychytávky a profesionální postupy, které pak jistě využijete při šití svých výrobků sami doma, jako je např. šití různých druhů švů, všívání zipů, používání patek, řasení.... zkrátka to, na co někdy není čas si vysvětlit v kurzu.

 

Jinak se v kurzu naučíte šít, to co potřebujete pro sebe a své blízké nebo vaše zákazníky. Od základů šití až po různé vychytávky. Například šití oděvů pro děti i dospělé, doplňků do domácností, kapsářů, práce s podšívkou a s výplňkovým a výztužným materiálem, práce s žehličkou, jak naměřit správně tělesné rozměry pro šití oděvů ...., správné polohování střihu na látku, práce s Burdou, spočítání si spotřeby materiálu. Můžete se naučit šít různé druhy kapes, všívat zipy, zkracovat délky kalhot, opravovat oděvy, šít různé druhy švů, rozparků.........

 

 

Cena za jednu lekci je 360,-Kč. 1 lekce trvá 3 hodiny

Cena 10-ti lekcí s dárkem je 3100,-Kč (při platbě předem). 

V ceně je k dispozici profesionální žehlička, žehlící prkno a obnitkovací (začišťovací) stroj. 

Je možné si také zapůjčit šicí stroj. Cena zapůjčení stroje je 50,-Kč na jednu lekci nebo při platbě předem na 10 lekcí je cena 300,-Kč.

 

V případě zájmu se prosím přihlaste předem vyplněním přihlášky a zaplacením zálohy.

Kurzy šití vede zkušená lektorka: Ing. Monika Havelková,

Kontakty pro přihlášení na lektorku:  606 697 199, monikahavelka@seznam.cz

 

Sebou: Šicí stroj (je možné i zapůjčit), textilní a technickou drobnou přípravu, jako jsou nitě, nůžky, jehly na strojové a ruční šití, krejčovský metr, pravítko, špendlíky a další, které budou upřesněny ještě v kurzu. Některé pomůcky, módní a patchworkové časopisy, látky i šicí stroje je možno si zapůjčit nebo zakoupit za zvýhodněnou cenu přímo v kurzu šití. Látky pro výrobu svých vlastních výrobků nejsou v ceně kurzu.

 

Objevte v sobě kreativitu, vytvořte si a ušijte něco krásného, v čem se budete vy nebo vaši blízcí cítit dobře a co vám udělá radost.

 

Těšíme se na Vás!

 

—————

Zpět