17.08.2016 13:21

Tábor tvoření - informace

Prázdniny nám letí jak voda a v pondělí začíná vašim dětem tábor tvoření pro dívky. Pro děti je přichystaný týden plný tvoření, vyrábění, malování, kreativní tvorby - výroby razítek, šperků, drátkování a další krásné vyrábění a šití.

Tábor bude probíhat od pondělí 22.8. do pátku 26.8.

Sraz dětí je v Obecním domě (na Rosničce) od 8:00-8:30, v 8:30 začíná program (pokud budou rodiče potřebovat ranní příchod dříve, je možné od 7:30, jen se prosím domluvte dopředu telefonicky). Denně bude program dětí ca do 15 hod, budeme se snažit, pokud počasí dovolí, tvořit i venku. Prosíme upřesnit, kdo bude domů odcházet sám, případně, kdo potřebuje, aby děti zůstaly do 16 hod. v našem centru.    

 

Děti budou mít zajištěny svačinky, obědy a pití po celý den.


Co s sebou?

Pohodlné oblečení dovnitř i na ven (ať nevadí umazání) dle počasí, přezůvky, láhev na pití, malý batoh, pokrývku hlavy, pláštěnku, cenné věci raději nechte doma.

Dále potřebujeme při nástupu doplatit tábor,  kopii kartičky zdravotní pojišťovny + potvrzení o bezinfekčnosti (ke stažení na www.urosnicky.eu záložka tábory nebo jej budeme mít k dispozici na místě).

Na všechny děti se moc těšíme, věříme, že to bude pro všechny zážitek a v případě doplnění nebo nejasností volejte nebo pište.

V pondělí na viděnou :-)

—————

Zpět